Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر انتشارات شهید کاظمی گفت: خانواده‎‌های شهیدان «حسن تهرانی مقدم» پدر صنعت موشکی ایران و «نوید صفری» از شهدای مدافع حرم در نمایشگاه کتاب به بیان رشادت‌های شهدا و ایثارگران می‌پردازند.

به گزارش ایران اکونومیست سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب پس از دو سال تعطیلی در حالی با استقبال مردم روبرو می شود که رنگ و بوی شهدا به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بیش از پیش به رنگ و بوی شهدا را در دل های مردم زنده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا انتشارات شهید کاظمی که به عنوان ناشری پیشتاز در چاپ آثار شهدا توانسته به عنوان ناشر برتر انتخاب شود، در برنامه های امسال خود علاوه بر برگزاری نشست هایی با نویسندگان کتاب های دفاع مقدس از برخی خانواده های شهدا همچون محسن فخری زاده، حسن تهرانی مقدم و برخی دیگر از شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم دعوت کرده تا نمایشگاه کتاب را با عطر و بوی شهدا معطر کنند. 

مجید شکرالهی مدیر انتشارات شهید کاظمی در گفت و گو با ایران اکونومیست گفت: امسال در نمایشگاه کتاب مهمانانی ویژه در غرفه انتشارات شهید کاظمی حضور می یابند و افتخار داریم تا ضمن دیدار با خانواده های شهدا، برخی از کتاب های فرهنگ ایثار و شهادت را به مردم معرفی کنیم. به عنوان نمونه خانواده شهید حسن تهرانی مقدم بعد از ظهر امروز (شنبه) مهمان ویژه ما هستند و به بررسی کتاب خط مقدم، نوشته فائضه غفار حدادی و محمدحسین پیکانی می پرداریم که روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم است و این کتاب در هفدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاع‌مقدس، برگزیده شده است.

وی افزود: همچنین خانواده شهید نوید صفری از شهدای مدافع حرم امروز در نمایشگاه حاضر می شوند و به همین مناسبت کتاب نوید شهید نوشته مرضیه اعتمادی را مورد بررسی قرار می دهیم که به زندگی این شهید اختصاص دارد.

شکرالهی اضافه کرد: در همین روز کتاب های سر بر خاک دهکده نوشته فائضه غفار حدادی با موضوع پیاده روی اربعین و کتاب به من دست نزن از همین نویسنده که به روزنوشت‌های کرونایی یک نویسنده خانه‌دار اختصاص دارد، با حضور نویسندگان مورد بررسی قرار می گیرد. کتاب خورشید که غرق نمی شود نوشته غفار حدادی از دیگر کتاب هایی است که درباره آن صحبت می کنیم و این کتاب روایتی داستانی از زندگی شهید محمد شمس است؛ نوجوان ۱۸ ساله ای که در گردان خط‌شکن غواص، یک اسطوره بودو زیرا جان خود را فدا کرد تا عملیات لو نرود و جان بقیۀ رزمندگان در امان بماند. 

سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «با کتاب سلامتیم» تا ۳۱ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ویروس کرونا ، شهدای مدافع حرم ، سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ویروس کرونا شهدای مدافع حرم سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران انتشارات شهید کاظمی حسن تهرانی مقدم نمایشگاه کتاب مدافع حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۶۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب

«موسیو کمال» داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم است. او بعد از مسلمان شدن در جنگ تحمیلی ایران شرکت می‌کند.

به گزارش مشرق، بهزاد دانشگر با کتاب «موسیو کمال» به نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ تهران می‌آید. این کتاب داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم. او بعد از مسلمان شدن برای تقویت باورهای دینی خود به ایران سفر می‌کند، در قم درس طلبگی می‌خواند و در آخرین روزهای جنگ تحمیلی به آرزوی دیرینش می‌رسد و می‌شود تنها شهید اروپایی دفاع مقدس.

در بخشی از این کتاب می‌خوانید:

«گفت: مادرت برات بمیره! پس تو چرا هیچ زنی دنبال تابوتت نیست قربونت برم؟!» یکدفعه انگار همه ساکت شدند. نفس نمی‌کشیدیم انگار. به خودمان آمدیم. همه‌مان مرد بودیم. یک تعدادی سیاه آفریقایی. یک تعدادی با جثه‌های ریز مالزیایی. چندتایی سرخ و سفیدِ ترک. بقیه هم ایرانی؛ اما همه مَرد. بعد یکی از بین جمعیت در آمد گفت: مادرش مرده خانوم. اگه نمرده بود هم، نمی‌تونست بیاد بالا سر بچه‌ش. همه کس‌وکارش فرانسه‌ن. زن زیر لب ذکری گفت و بعد گفت: پس برید اون‌طرف تا من بیام به‌جای مادرش براش گریه کنم.»

«ژروم ایمانوئل» معروف به «کمال کورسل» ۹ آوریل ۱۹۶۴ در پاریس از مادری فرانسوی و پدری تونسی چشم به جهان گشود. پدرش با نام محمد از مهاجرین تونسی بود که برای کار به فرانسه آمده و در همانجا ماندگار شده بود. ژروم به تبعیت از مادرش آیین مسیحیت را برگزیده بود. وی در دوران نوجوانی سفری به تونس داشت و در آنجا با اسلام آشنا شد و در سن ۱۷ سالگی به دین مبین اسلام و مذهب اهل تسنن گرایش یافت.

شهید کورسل، مسیر طولانی از پاریس تا مرصاد، از مسیحیت تا تشیّع، از زندگی در قلب اروپا تا شهادت در جنگ میان ایران اسلامی و همه دنیای کفر را در هفت سال طی کرد و نامش به عنوان تنها شهید اروپایی دفاع مقدس ثبت شد.. مزار مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای علی‌بن‌جعفر (ع) قم، قطعه ۱۸ ردیف دوم قرار دارد.

دیگر خبرها

  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • سی و ششمین یادواره شهدای روستای ارکان برگزار شد+فیلم
  • حضور انتشارات نگاه با ۲ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • مراسم تجدید میثاق با شهید «مرتضی غلامی» در گناوه برگزار شد
  • در مسیر شهدا ثابت قدم باشیم
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • حضور استاندار همدان در منزل شهید محمد رنجنوش